Nyhetsbrev coronaläget


Detta år har varit fylld av förändringar för många, både företag och människor.
Det är företag som går bra och företag som går mindre bra, förändringar i arbetssätt, genom att bli mer digitala och att arbeta hemifrån. Människor som mår bra av att hålla distans och människor som mår mindre bra av att ha distans.

I föreningen har vi legat lite lågt för att se vart detta bär. Vi har i styrelsen träffats digitalt, om än inte så frekvent som vi vill, och även haft ett medlemsmöte digitalt då Almi var inbjudna och berättade om sig och vad de kan hjälpa till med.
Nu har vi haft ytterligare ett styrelsemöte och så här är vår plan:

  • Det kommer inte att bli någon medlemsavgift att betala för i år, 2020
  • Vi planerar för ett årsmöte i maj 2021. Detta årsmöte blir en sammanslagning av 2019 och 2020. Vi sätter mötet så långt fram för att se om vi kan ses fysiskt. Om vi befinner oss i samma läge som nu så kommer årsmötet att bli digitalt.
  • Vi kommer även att ha ett medlemsmöte digitalt den 18 februari kl. 18.30. Då hoppas vi att så många som möjligt kan delta så att vi får höra hur ni mår, hur det går för er och om ni har några speciella frågor eller önskemål inför årsmötet. Så du kan redan nu boka in det i din almanacka! Inbjudan kommer.

 
Nu håller vi alla tummarna att vi så snart som möjligt kan ses igen under säkra förhållanden!
 
Håll ut och var rädda om varandra!
Sparreholms företagarförening/styrelsen